HELLAS TEAM in thailand 2023

Athloswebtv


Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Μια ακόμη μεγάλη διάκριση για τον ΑΘΛΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 27-28/10/2018 ημέρες Σάββατο -Κυριακή πραγματοποιήθηκε το υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα G1 tae kwon do στην Σερβία.

Το επίπεδο τέτοιων πρωταθλημάτων, Τουρνουά είναι ιδιαίτερα υψηλό λόγω της βαθμολόγησης τους από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο την W.T.F. για την συμμετοχή των αθλητών στους ολυμπιακούς αγώνες. 

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη για να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλής τεχνικής. Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχε ο αθλητής Νικολαΐδης Γιώργος στην κατηγορία των +65 Παίδων όπου κατάφερε μετά από δύσκολους αγώνες να δείξει για άλλη μια φορά την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση καταφέρνοντας για δεύτερη φορά να κατακτήσει την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία του.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα που σε τέτοιου επίπεδου αγώνες, η νίκη και πόσο μάλλον η διάκριση και κατάκτηση της δεύτερης θέσης της κατηγορίας του είναι ένας Άθλος. 

Ο αρχηγός ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που είναι ανάλογο του επίπεδου της προπόνησης αλά και της τεχνικής κατάρτισης του αθλητή. Συγχαρητήρια στον αθλητή μας λοιπόν για την επιτυχία του αυτή που υπόσχεται ένα λαμπρό μέλλον.