HELLAS TEAM in thailand 2023

Athloswebtv


Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Πετυχημένο το Golden Championship Sparring day 2024


 Με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες Kick boxing «Golden Championship» του ‘Άθλου Κιλκίς’
Στις 8/6 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε το Πρωτάθλημα Kick Boxing με την ονομασία Golden Championship sparring day μέσα στις Αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις του (Golden Athlos Stadium) στο Κιλκίς .
Οι αγώνες ήταν με την έγκριση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικμποκιγκ (ΠΟΚ) .
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς και συμμετείχαν σωματεία από όλη την βόρεια Ελλάδα .
Οι εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium φιλοξενήσαν περι τους 400 και πλέον στον αριθμό αθλητών και φιλάθλων παρουσιάζοντας εξαιρετικούς αγώνες και θέαμα στον φίλαθλο κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες από τον ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο των θεατών .
Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10.00 ώρα το πρωί και διήρκεσαν έως 14.00. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν ταυτόχρονα αγώνες σε δυο αγωνιστικά Ριγκ και ένα αγωνιστικό τατάμι καθώς και χώρο προθέρμανσης των αθλητών .
Παρά την δύσκολη ήμερα λόγο καύσωνα, η άρτια οργάνωση σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις οδήγησαν τους αγώνες να εξελιχτούν χωρίς να κουραστούν οι αθλητές στην αναμονή άλλα και να μην βαρεθεί ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες από το ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο θεατών .
Οι σύλλογοι που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα αυτό είναι οι παρακάτω:
1. Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
2. GOLDEN GLOVES PETROSYAN ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
3. Α.Σ.ΜΑΚΕΔΑΝΟΣ ΠΕΝΤΖΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
4. Α.Σ.ΚΙΝΕΖΟΣ TEAM ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
5. HOROZIDIS TEAM ΣΕΡΡΕΣ
6. Α.Σ.ΝΕΑ ΦΛΟΓΑ ΠΟΛΙΧΝΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
7. Α.Σ. ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ
8. MARTIN Mfc ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Η συμμετοχή φίλων αθλητών αλλά και του φίλαθλου κόσμου ήταν άξια των αγώνων και των προσδοκιών όλων . Μετάλλια και Διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους αθλητές .
Τους αγώνες προλόγισε ο Διοργανωτής Πουντζουκίδης Κων/νος ευχαριστώντας όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή να διοργανωθεί ένα τέτοιο event στο Κιλκίς .
Ευχαρίστησε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικμποξινγκ και τον Προέδρο Μιχάλη Τριανταφύλλου για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη του καθώς και το Σώμα Διαιτητών της ΠΟΚ για την εξαιρετική δουλειά που έγινε στο κομμάτι της διαιτησίας .
Οι αγώνες ξεκίνησαν με τους αθλητές των μικρών ηλικιών και στην συνέχεια συνεχιστήκαν οι αγώνες των μεγαλύτερων και ποιο εμπείρων αθλητών. Πραγματοποιήθηκαν αγώνες ελαφριάς επαφής τύπου light contact αλλά και πολύ δυνατοί αγώνες τύπου kick boxing low kick .
Ο προπονητής του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στους αγώνες ως εθελοντές άλλα και αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν να στηθεί άλλα και να εξελιχθεί ομαλά αυτό το πρωτάθλημα .


.