HELLAS TEAM in thailand 2023

Athloswebtv


Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Επιδείξεις του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς και ΚΔΑΠ Αθλος στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Α.Σ. Άθλος Κιλκίς
Στις 23/12/2018 και 29/12/2018 ημέρες Κυριακή και Παρασκευή στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στο χωριό του Αγίου Βασίλη στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς και το ΚΔΑΠ Άθλος επίδειξη από τα τμήματα Tae kwon do, Kick Boxing, Zumba, Ζωγραφικής, Ενόργανης Γυμναστικής, Χορωδίας, Ρομποτικής, Μουσικοκινητικής αγωγής και Παραδοσιακών χορών.

Η επίδειξη διήρκεσε και τις δύο ημέρες 2 ώρες από 11.00 έως 13.00.

Ξεκίνησε με εντυπωσιακές αθλητικές επιδείξεις tae kwon do και Kick boxing σε κινήσεις με φανταστικό αντίπαλο, αγωνιστικό κομμάτι με εντυπωσιακά ζευγάρια, θραύσεις ξύλων αλλά και κομμάτι από τον τρόπο προπόνησης στα δυο αθλήματα του συλλόγου. 

Ακολούθησαν εντυπωσιακές γυμναστικές ακροβατικές επιδείξεις από το τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής και μετά δόθηκε η σκυτάλη στους Ποντιακούς χορούς από το τμήμα παραδοσιακών χορών όπου χόρεψαν ποντιακούς χορούς από διαφορετικές περιοχές του Πόντου.

Συνεχίστηκε η επίδειξη με σύγχρονους χορούς Zumba από τους μικρούς μας φίλους όπου χόρεψαν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Τα θεατρικά δρώμενα που ακολούθησαν από τους μικρούς μας ηθοποιούς του τμήματος Μουσικοκινητικής Αγωγής και θεατρικού παιχνιδιού του ΚΔΑΠ Άθλος ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους.

Την επίδειξη έκλεισε η χορωδία του Συλλόγου τραγουδώντας όμορφα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα σε όλους τους παρευρισκόμενους . 

Η συμμετοχή του Κόσμου του Κιλκίς ήταν θερμή καθώς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στο σπιτάκι του Συλλόγου μοιράστηκαν μπαλόνια στους μικρούς μας φίλους αλλά και για άλλη μια φορά τα ξωτικά του ΚΔΑΠ Άθλος ζωγράφισαν και έβαψαν τους μικρούς και μεγάλους φίλους με τη συνδρομή της ζωγράφου του τμήματος Ζωγραφικής.

Ταυτόχρονα στο περίπτερο πραγματοποιήθηκε επίδειξη Ρομποτικής από τον καθηγητή Ρομποτικής και υπολογιστών με το ρομποτάκι του ΚΔΑΠ .

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο επικεφαλής Πουντζουκίδης Κων/νος αλλά και το προπονητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαρίστησαν τον Δήμο Κιλκίς για την πρόσκληση και την ευκαιρία που δίνει σε σωματεία, ΚΔΑΠ και πολιτιστικούς συλλόγους να αναδείξουν την δραστηριότητα τους συμμετέχοντας σε αυτήν την όμορφη γιορτή.

Ευχόμαστε σε όλους τους Κιλκισιώτες ευτυχισμένο το έτος 2019 και στους αθλητές τους Κιλκίς ανεξαρτήτως αθλήματος ευχόμαστε μεγάλες επιτυχίες και νίκες που θα αναδείξουν το Κιλκίς σε Πανελλήνιο επίπεδο.