ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

TAE KWON DO - MUAY THAI - KICK BOXING - M.M.A. - BOXING - ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ – ΒΑΡΗ- CROSSFIT - TRX


ΓΡΑΨΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018


Διάλεξη από τον Dr Κων/νο Μπεη καθηγητή ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ και εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στον ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ.
Το Σάββατο 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής ζωνών του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium στα αθλήματα tae kwon do (w.t.f.) και kick boxing (ΠΟΚ).


Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις 17.30 ωρα  με την προσέλευση συγγενών και φίλων των αθλητών να κατακλύζουν  το κατάμεστο Golden Athlos Stadium . Με την έναρξη των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε η 2η προγραμματισμένη διάλεξη από τον έγκριτο καθηγητή Dr Κων/νο Μπεη καθηγητή της ειδικότητας tae kwon do στο ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ για την σχέση των γονέων με τα παιδιά τους μέσα στον αθλητισμό και πως επηρεάζετε η απόδοση τους .
 Μετα το πέρας της διάλεξης και ξεκινώντας οι εξετάσεις οι αθλητές εξεταστήκαν αρχικά στο σύνολο κινήσεων (poumse), τις τεχνικές αυτοάμυνας, στο αγωνιστικό και στις θραύσεις όπου οι μικροί αθλητές ενθουσιαστήκαν από το αποτέλεσμα. Το επίπεδο όλων των  αθλητών ήταν ικανοποιητικό αλλά την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές  με τις γυμναστικές τους ικανότητες.
Μετά το πέρας των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωματών και ζωνών και ακολούθησε μικρή εορταστική εκδήλωση όπου οι νεαροί αθλητές κεράστηκαν εδέσματα βγαίνοντας τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.
Ο προπονητής του συλλόγου Κων/νος. Πουντζουκίδης μετά το πέρας της τελετής δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους αθλητές πολλές επιτυχίες και καλά αποτελέσματα στους επικείμενους αγώνες αλλά και στις εξετάσεις Μαύρων ζωνών, DAN που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη. 
Τέλος ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν κατά την διάρκεια των εξετάσεων εγχρώμων .
Κλείνοντας ανανέωσε το ραντεβού με τους μικρούς αθλητές του συλλόγου για την νέα αθλητική σεζόν 2018-2019 που ξεκινά μαζί με την έναρξη του νέου σχολικού έτους. Καλό καλοκαίρι σε όλους. 

Για τους θερινούς μήνες θα διατηρηθεί ένα παιδικό τμήμα  tae kwon do  κάθε Τρίτη –Πέμπτη - Παρασκευή στις 19.00 ώρα για όσους αθλητές του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ επι της οδού 25ης Μαρτίου δεν θέλουν διακόψουν για το καλοκαίρι.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση των εξετάσεων διατίθενται
στην διεύθυνση www.athlos-fightclub-kilkis.blogspot.com και στο Facebook: Athlos Fightclub Pountzoukidis