ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

TAE KWON DO - MUAY THAI - KICK BOXING - M.M.A. - BOXING - ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ – ΒΑΡΗ- CROSSFIT - TRX


ΓΡΑΨΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TAE KWON DO ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ DR ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΕΗ ΣΤΟ GOLDEN ATHLOS KILKIS.


Ανακοίνωση Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.Ειμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την Επίσκεψη στο Σωματείο μας τον Dr Κωνσταντινου  Μπεη καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του μαθήματος ειδικότητας Tae Kwon do ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ ο οποίος θα επισκεφθεί το Σωματείο μας για να πραγματοποιήσει μια σειρά επιστημονικών  διαλέξεων που θα αφορούν το άθλημα του Tae Kwon do αλλά και την επίδραση που έχουν τα κινητά και τα Tablets στην ψυχοσύνθεση αλλά και κινητικότητα των παιδιών. Θα παρουσιάσει το νέο διαδραστικό βιβλίο του για το άθλημα του Tae Kwon do αλλα και τις νέες τεχνικές του αγωνιστικού tae kwon do παραθέτοντας ένα σεμινάριο στους αθλητές μας. Ευχαριστουμε θερμά τον καθηγητή  Μπέη Κων/νο για την αποδοχή της πρόσκλησης μας.
Προσκαλούμε όλους τους φίλους του άθληματος την Τετάρτη 23/05/2018 στις 19.00 ώρα στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium  επί της οδού 21ης Ιουνίου 43.Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά !!!