ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

TAE KWON DO - MUAY THAI - KICK BOXING - M.M.A. - BOXING - ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ – ΒΑΡΗ- CROSSFIT - TRX


ΓΡΑΨΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 12 Μαΐου 2018 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας το Ανοιχτό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing της W.K.F. σε όλα τα αγωνιστικά στυλ του αθλήματος.

Η παρουσία των Ελλήνων αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν δυναμική. Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι Γεωργιάδης Γεράσιμος στην κατηγορία κιλά -85 ηλικίας 2001 στυλ light Kick και ο Ανανιάδης Σίμος κατηγορία κιλά -57 ηλικίας 2001 στυλ Κ-1 και light Kick.

Tο επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό σε όλα τα στυλ του αθλήματος και οι Έλληνες αθλητές πραγματοποίησαν τις παρακάτω διακρίσεις.

1. Γεωργιάδης Γεράσιμος: 2η Θέση Αργυρό μετάλλιο στο στυλ light kick 

2. Ανανιάδης Σίμος: 1η θέση Χρυσό μετάλλιο στο στυλ light Kick και 1η θέση Χρυσό μετάλλιο στο στυλ Κ-1 με εγκατάλειψη αντίπαλου

Οι αθλητές του συλλόγου Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο προπονητής του Α.Σ.Αθλος Κιλκίς και εκπρόσωπος της W.K.F. Πουντζουκίδης Κώστας μετά το πέρας των αγώνων δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών του και τόνισε ότι οι εμπειρίες και οι στιγμές που ζει ένας αθλητής σε τέτοιου είδους και επιπέδου αγώνες τους μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό του για πάντα.

Τέλος ο αρχηγός ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος παρακολουθώντας τους αγώνες δήλωσε ότι οι αθλητές βρίσκονταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και υψηλό επίπεδο αποδεικνύοντας την πολύ καλή προετοιμασία που πραγματοποίησαν στο σωματείο τους για να παραστούν σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πληροφορίες και στην διεύθυνση. 

Και στο Facebook: Athlos Fightclub Pountzoukidis