ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

TAE KWON DO - MUAY THAI - KICK BOXING - M.M.A. - BOXING - ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ – ΒΑΡΗ- CROSSFIT - TRX


ΓΡΑΨΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

ΕΤΗΣΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ

Στις 09/11/2017 και ημέρα Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες Ιατρικές εξετάσεις στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς από εξειδικευμένο Παθολόγο Ιατρό σε ειδικά διαμορφωμένο ιατρείο εντός των εγκαταστάσεων του. Σκοπός της εξέτασης αυτής ήταν ο έλεγχος της υγείας όλων των αθλητών του συλλόγου .Βασικός στόχος της διαδικασίας αυτής είναι η πραγματοποίηση των εξετάσεων στους αθλητές του συλλόγου για την εύρεση τυχών μικροπροβλημάτων  στην καρδιά αλλά και αλλού που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στην υγεία σε συνδυασμό με την άθληση.
Ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος μετά το πέρας της διαδικασίας ευχαρίστησαν τον Ιατρό για την σημαντική βοήθεια της εξετάζοντας ένα μεγάλο αριθμό αθλητών  140 στον αριθμό μέσα σε 3 ώρες τηρώντας το χρονοδιάγραμμα που είχαμε βάλει ως στόχο  αλλά  και τους γονείς των αθλητών για την υπομονή που επέδειξαν κατά την διαδικασία .
Ευχήθηκαν σε όλους τους αθλητές καλά αποτελέσματα στους αγώνες .

Απώτερος στόχος του Σωματείου μας είναι η υγεία των αθλητών μας , η σωστή ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση τους έτσι ώστε να ενταθούν σωστά στην κοινωνία και όχι ο πρωταθλητισμός με την έννοια της καταπίεσης με κόστος στην υγεία και ψυχική ισορροπία τους .