ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

TAE KWON DO - MUAY THAI - KICK BOXING - M.M.A. - BOXING - ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ – ΒΑΡΗ- CROSSFIT - TRX


ΓΡΑΨΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Ο Άθλος Κιλκίς σε Προπονητική Ημερίδα στον οικισμό Γαλλικό Κιλκίς

Δελτίο τύπου"Άθλου" Κιλκίς
Στις 1/5/2017 ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με σκοπό την διασκέδαση αλλά και χαλάρωση των αθλητών από το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα πραγματοποίησε Προπονητική Ημερίδα σε συνδυασμό με εκδρομή στο χωριό Γαλλικό στην περιοχή Τούμπα εκμεταλλευόμενοι την ημέρα της πρωτομαγιάς.
Στην Ημερίδα αυτή συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα καθώς και τα μικρά παιδιά των μελών του Δ.Σ. που είχαν μια εισαγωγή στο άθλημα του TAE KWON DO με ελαφριά προπόνηση εξάσκηση με στόχους και ελαφρύ αγωνιστικό Σπαριγκ. 

Μαζί με αυτήν την ημερίδα πραγματοποιήθηκε και συνάντηση του Δ.Σ. του Σωματείου όπου αντάλλαξαν απόψεις και νέες ιδέες για τους στόχους του σωματείου, αλλά και την πορεία αυτού. 

Ακολούθησε γεύμα σε πολύ ζεστό και φιλικό επίπεδο από όλους. Μετά το πέρας την συνάντησης ο προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος δήλωσε, "Ήταν μια πολύ όμορφη ημέρα που έχει γίνει θεσμός και θα πραγματοποιηθεί ξανά. Ήταν μία ημέρα όπου οι αθλητές σαν μια παρέα έπαιξαν, προπονήθηκαν και γευμάτισαν μαζί. Πολύ σημαντικό για την διαμόρφωση της ομαδικότητας στο ατομικό τους άθλημα." Ευχαρίστησε τον Κ. Δεγκιάρη Συμεών για την πρόσκληση και κλείνοντας ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Σωματείου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς  Γιαννουλάκο Δημήτριο για την πρωτοβουλία αυτή.