ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

TAE KWON DO - MUAY THAI - KICK BOXING - M.M.A. - BOXING - ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ – ΒΑΡΗ- CROSSFIT - TRX


ΓΡΑΨΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ DAN  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στις 28/01/2017 Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής Μαύρων ζωνών όλων των Σωματείων της βορείου Ελλάδος που ανήκουν στην (ΕΛΟΤ) και που είναι αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στις 9.00 η ώρα στο κλειστό στάδιο της  Πολίχνης στην  Θεσσαλονίκη  με την προσέλευση συγγενών και φίλων των αθλητών να κατακλύζουν το Στάδιο. Με την έναρξη των εξετάσεων οι αθλητές εξετάστηκαν ανά Σωματείο σε τρία διαφορετικά τερέν. Εξετάστηκαν στο σύνολο κινήσεων (poumse) , τις τεχνικές αυτοάμυνας , στο αγωνιστικό και στις θραύσεις όπου ο κόσμος και συγγενείς ενθουσιάστηκαν από τα αποτελέσματα . Το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν εξαιρετικά υψηλό όπως και το θέαμα  .


Απο τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν.


Ο Τσαρτσάλης Κων/νος και ο Γιαννουλάκος Βασίλης για το πρώτο βαθμό Μαύρης ζώνης  DAN  Οι εμφανίσεις των αθλητών του αθλητικού συλλόγου Άθλος Κιλκίς ήταν εξαιρετικές  και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θα οδηγήσει στην απόκτηση των βαθμών DAN για τον οποίο δοκιμάστηκαν μπροστά στην εξεταστική επιτροπή της ΕΤΑΒΕ.


Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος μετά το πέρας της τελετής δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους αθλητές πολλές επιτυχίες και καλά αποτελέσματα . Τέλος ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν κατά την διάρκεια της διαδικασίας αλλά και την Ένωση Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) και τον Πρόεδρό της Μανώλη Χρήστο για την εξαιρετική οργάνωση της εξεταστικής διαδικασίας .