HELLAS TEAM in thailand 2023

Athloswebtv


Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Τα οφελη της Λιπομετρησης ..

Η απώλεια βάρους είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση . Στην προσπάθειά να απαλλαχθούμε από το  βάρος, επιλέγουμε τεχνικές και τρόπους που υπόσχονται γρηγορότερα αποτελέσματα. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι η γυμναστική ή η άσκηση, ατομική ή ομαδική.

Ένα από τα βασικότερα στοιχεία που πρέπει να έχουμε υπόψιν για την επίτευξη του στόχου ,εκτός από την κοπιαστική άσκηση, είναι η πλήρης καταγραφή των σωματομετρικών  στοιχείων, δηλαδή η λιπομέτρηση.
Γιατί;
Η απάντηση είναι απλή. Πόσες φορές έχετε διαπιστώσει ότι η γυμναστική που κάνετε δεν σας αποζημιώνει .

Εδώ έρχεται η λιπομέτρηση να δώσει καίρια λύση στο πρόβλημα αυτό, αφού παράλληλα με την ασκηση,θα σας προσφέρει μέσω των αποτελεσμάτων  της ,και την κατάλληλη διατροφή θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη, και αποτελεσματική απαλλαγή από το βάρος και το λίπος, που έχει χαλάσει το σώμα σας.

Τα επιθυμητά όρια λίπους είναι 13-20% στους άντρες και 23-30% στις γυναίκες. Με βάση αυτά ,η λιπομέτρηση από ένα γυμναστήριο, μπορεί να σας δώσει όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε ως προς την πιο κερδοφόρα μέθοδο που θα ακολουθήσετε.

Γιατί πρέπει παράλληλα με την απώλεια βάρους να χάνετε και λίπος;

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σωματότυπο σας, οι ειδικοί (γυμναστές) θα σας καθοδηγήσουν στην σωστή άσκηση και διατροφή. Ο συνδυασμός αυτός, μπορεί να σας προσφέρει όχι μόνο απώλεια υγρών του μυϊκού ιστού, αλλά και καύση λίπους, και ο μεταβολισμός σας να «ξεμπλοκάρει».

Πως θα ξέρετε ότι γυμνάζεστε, καίγοντας λίπος;

Ο οργανισμός πρωτα διοχετεύει ενέργεια, καίγοντας τους υδατάνθρακες και μετά τον λιπώδη ιστό. Η άσκηση μέτριας έντασης (π.χ. αερόβια) αυξάνει την συνολική ενέργεια που καταναλώνεται από τις λιποαποθήκες. Συνεπώς τέτοιου είδους ασκήσεις (διατάσεις, αλτήρες, τζόκινγκ, διάδρομος σε χαλαρή ένταση) δίνουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.