HELLAS TEAM in thailand 2023

Athloswebtv


Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΤΟ GOLDEN ATHLOS FIGHTCLUB KILKIS ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΦΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ KICK BOXING IRON CHALLENGE .



Το Iron Challenge , η μεγαλύτερη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 25/6/2016 και προσέφερε ένα υπερθέαμα διεθνών προδιαγραφών, συνδυάζοντας υψηλού επιπέδου αγωνιστικές εμφανίσεις με ψυχαγωγικά δρώμενα, πλαισιωμένα από μια εντυπωσιακή παραγωγή, που ενθουσίασαν το πλήθος των θεατών που το παρακολούθησε.
Δυνατές αναμετρήσεις ανάμεσα σε κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς αθλητές έκοψαν πραγματικά την ανάσα, θεαματικά νοκ αουτς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι καλεσμένοι του Iron Challenge, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου, με μεγάλη επιτυχία.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν 80 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Στην διοργάνωση αυτή συμμετείχε και
o αθλητικός Σύλλογος  Άθλος Κιλκίς (Athlos Fightclub Kilkis) με τους προπονητή Πουντζουκιδη Κωνσταντίνο τον Βοηθό γωνίας Μουτσακη Αναστάσιο και την Αθλήτρια Υψηλού Επιπέδου Τσομπάνη Άννα στο αγωνιστικό στυλ low kick κιλά -65 αγώνας Super fights  .Το Iron Challenge
ξεκίνησε με τις αναμετρήσεις των νέων μαχητών στις ενότητες των Pre games και Future fighters, και τη σκυτάλη πήραν  οι θεαματικές μάχες των  Super fights και των Main games στις οποίες έλαβαν μέρος οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές καθώς και μεγάλα ονόματα του διεθνούς kick boxing, όπως ο Warren Stevelmans, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και ηττηθεί από τον Iron Mike. O Warren Stevelmans, ήρθε στην χώρα μας για να διεκδικήσει τον Διεθνή Τίτλο της WKF στα 71kg απέναντι στον Φλοριάν Μάρκου, ο οποίος και επικράτησε του Ολλανδού με ένα γρήγορο knock out, στον 1o γύρο. Ο Γιάννης Σοφοκλέους, ο σκληρός μαχητής από την Καβάλα, ο οποίος ανέβηκε για πρώτη φορά στο ring του Iron Challenge, προσέφερε ένα μοναδικό αγώνα που έληξε υπέρ του επίσης, στον 1ο γύρο με knock out. Ο δυνατός αγώνας ρεβάνς ανάμεσα στους Γιάννη Φεζουλάϊ και Ρόμπερτ Ογκανεσυάν ανέβασε το θερμόμετρο του σταδίου και έληξε με νίκη του Γιάννη Φεζουλάϊ. Ο κιλκισιωτης Σύλλογος αγωνίστηκε με την αθλήτρια Άννα Τσομπάνη στα -65 κιλά. Η αθλήτρια του Κιλκίς  αγωνίστηκε πολύ δυνατά κατάφερε να κάνει δυο διακοπές από τον γιατρό λογά τραυματισμού κατά της αθλήτριας της αλλά στον τρίτο γύρο δεν τα κατάφερε να συνεχίσει με την ιδία δύναμη και ένταση για να έρθει η νικη με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να χάσει τον αγώνα με απόφαση των διαιτητών στα σημεία  .Όλα τα ζευγάρια και οι αθλητές έδωσαν καταπληκτικούς αγώνες που κράτησαν το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο και το θέαμα που προσέφεραν αποζημίωσε όλους τους παρευρισκόμενους. Η βραδιά κορυφώθηκε με την εμφάνιση του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπιδη .Η εμφάνιση έκπληξη του Μιχάλη Ζαμπίδη, ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής του διαδρομής, συγκίνησε τους θεατές που είχαν την ευκαιρία να τον ξαναδούν να ανεβαίνει στο ring του Iron Challenge, με την γνώριμη εντυπωσιακή του είσοδο και υπό τους ήχους του «Ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας» ενώ πριν την εμφάνιση του, παρέλασαν 17 κορίτσια που κρατούσαν τις αντίστοιχες ζώνες των Παγκόσμιων Τίτλων του.



Στη συνέχεια, οι θεατές απολαύσαν μέσω ενός video wall, έναν από τους καλύτερους αγώνες του Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από τους ειδικούς του αθλήματος και όχι μόνο ως η θεαματικότερη μάχη στην ιστορία του kick boxing. Ήταν ένας αγώνας για τα προκριματικά του K-1, στην Κορέα όπου ο Iron Mike αγωνίστηκε με τον Ολλανδομαροκινό Chahid Oulad El Hadj και τον κέρδισε στον έξτρα γύρο έπειτα από μια επική μάχη για γερά νεύρα, με συνεχείς ανταλλαγές χτυπημάτων και ανατροπές αλλά με ξεκάθαρη την υπεροχή του Μιχάλη Ζαμπίδη που καθήλωσε τους θεατές ενώ οι τρεις εξειδικευμένοι παγκοσμίου φήμης σχολιαστές που αναμετέδιδαν τον αγώνα αποθέωναν τον Πρωταθλητή μας.
Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του  σωματείου ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ δήλωσε : είμαι πολύ ικανοποιημένος που παραβρίσκεται η αθλήτρια και ο σύλλογος μας μέσα στα μεγάλα ονόματα του χώρου και σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και μάλιστα αγωνιζόμενος στα κορυφαία ζευγάρια της διοργάνωσης στα  Super fights . Πιστεύω η σοβαρή δουλεία που γίνεται στο Golden Athlos fight club αρχίζει να δίνει αποτελέσματα. Το αποτέλεσμα του δικού μας αγώνα που ήταν ήττα λίγο μετρά μπροστά στην εμπειρία που απόκτησε η αθλήτρια μας .Το Iron Challenge είναι μια διοργάνωση που όλοι οι έλληνες αθλητές θα ήθελαν να αγωνιστούν .Είμαι ικανοποιημένος που μπορώ να προσφέρω την δυνατότητα αυτή και σε αθλητές που αθλούνται στην πόλη μας και πιστεύω ότι η επιλογή της αθλήτριας μας να αγωνιστεί σε αυτούς τους αγώνες που ήταν προσωπική επιλογή του Μιχάλη Ζαμπιδη μας τιμά ιδιαίτερα και των ευχαριστούμε .






Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του Iron Challenge
Main Games
Warren Stevelmans (VOS GYM) VS Φλοριάν Μάρκου (Armagos Gym) – 71 kg – 3X3 – K-1
Νικητής: Φλοριάν Μάρκου με ΚΟ
Γιάννης Σοφοκλέους (
Politis Team) VS Kenneth Onasis Suzanna (VOS GYM) – 77 kg – 3X3 – Κ-1
Νικητής: Γιάννης Σοφοκλέους με ΚΟ
Γιάννης Φεζουλάϊ (
Fight Club Galatsi) VS Ρόμπερτ Ογκανεσυάν (Armagos Gym) – 79 kg – 3Χ3 – Κ-1
Νικητής: Γιάννης Φεζουλάϊ στα σημεία
Νίκος Γκίκας (
Fight Club Galatsi) VS Χρήστος Αβραμίδης (Kondilakis Team) – 72 kg – 3Χ3 – Κ-1
Νικητής: Νίκος Γκίκας στα σημεία
Αλέξανδρος Σέρτσας (
Fighters Athanasopoulos) VS Βαλεντίνος Κυριακίδης (Μαχητές Σκύδρας) – 75 kg – 3Χ3 – Κ-1
Νικητής: Αλέξανδρος Σέρτσας στα σημεία
Χαρά Δημητρούλα (Άτρωτος Ιωαννίνων)
VS Δέσποινα Καμπέρη (Fighters Athanasopoulos) – 54 kg – 3Χ2 – Κ-1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Νικήτρια: Χαρά Δημητρούλα στα σημεία
Γιώργος Ζυγούρης (
Budo Fighters Thessaloniki) VS Μανώλης Συγγελάκης (Αθλητικός Σύλλογος Κεραυνός Savage Camp) – 65 kg – 3Χ3 – MUAY THAI
Νικητής: Γιώργος Ζυγούρης με ΚΟ
Super fights
Κώστας Φασομυτάκης (Fight Club Galatsi) VS Λάμπρος Πιστικός (Pistikos Fight Club) – 72 kg – 3Χ3 – Κ-1
Νικητής: Κώστας Φασομυτάκης στα σημεία
Αλέξης Αλίκο (Fighters Athanasopoulos) VS Γιώργος Γιαννακίδης (Armagos Gym) – 70 kg – 3X3 – K-1
Νικητής: Αλέξης Αλίκο στα σημεία
Θεοδώρα Φωτίου (Fight Club Galatsi) VS Άννα Τσομπάνη (Athlos Fight Club Kilkis) – 65 kg – 3X2 – K-1
Νικήτρια: Θεοδώρα Φωτίου στα σημεία

Future Fighters
Δημήτρης Πέττας (Dragons Fight Academy) VS Βασίλης Πουρλίδας (Budo Fighters Thessaloniki) 65kg 3×3’ Κ-1
Νικητής: Δημήτρης Πέττας στα σημεία
Δημήτρης Πελούμπης (Kritikos Camp) VS Ιωάννης Μπάτζιος (Άτρωτος Ιωαννίνων) 60kg 3×2’ K-1
Νικητής: Δημήτρης Πελούμπης με ΚΟ
Θοδωρής Παροτσίδης (K.O GYM) VS Ανδρέας Ξιουρούππας (Zambidis Club Γλυφάδας) 73kg 3×3’ K-1
Νικητής: Θοδωρής Παροτσίδης στα σημεία