ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

TAE KWON DO - MUAY THAI - KICK BOXING - M.M.A. - BOXING - ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ – ΒΑΡΗ- CROSSFIT - TRX


ΓΡΑΨΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ TAE KWON DO - KICK BOXING




Εξετάσεις προαγωγής ζωνών εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς διεξήχθησαν την Κυριακή στις 12/06/2016 στην αίθουσα Μητροπόλεως Κιλκίς.
Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την Ελληνική ομοσπονδία χορηγώντας επίσημα διπλώματα της αναγνωρισμένης ομοσπονδίας από το κράτος  της (ΕΛΟΤ).
Προϋπόθεση για την προαγωγή είναι η συμπλήρωση του χρόνου με συνεχή άσκηση και γνώση της ανάλογης ύλης ανά κατηγορία. Οι αθλητές του Συλλόγου εκτέλεσαν την ανάλογη υλη που αντιστοιχεί στην ανάλογη ζώνη που επιδιώκουν να παραλάβουν .Υλη αποτελείται από τα πούμσε, τεχνικές κινήσεων δίχως αντίπαλο, τεχνικές ποδιών – χεριών , κινησιολογία , ευλυγισία, θραύσεις, θεωρία και αγωνιστικό.
Οι συμμέτοχη φιλών και συγγενών των αθλητών του σωματείου ήταν μεγάλη και παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό θέαμα κλέβοντας πάντα την παράσταση οι μικροί μας αθλητές με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις .Ο συνολικός χρόνος για την απόκτηση της μαύρης ζώνης στην ΕΛΟΤ είναι 6 χρόνια και πάνω με συνεχή άσκηση και αποκλειστική ευθύνη των προπονητών του συλλόγου.
Συγχαρητήρια έδωσε ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος μετά το πέρας των εξετάσεων σε όλους τους αθλητές –ριές μικρούς και μεγάλους για την άψογη συμπεριφορά και εκτέλεση των ασκήσεων τους.


Στόχος είναι το καλύτερο με πολύ δουλειά γνώση και ποιότητα δήλωσαν οι προπονητής του συλλόγου  Πουντζουκίδης Κων/νος και Βοηθός Προπονητή Μουτσάκης Αναστάσιος και ευχαρίστησαν τους γονείς για τη στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλουν με κοινό στόχο την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιων .Ευχαρίστησε τέλος τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο τους και ακλούθησε μικρή γιορτή με την απονομή των διπλωματών των ζωνών και μικρών εδεσμάτων στους αθλητές .