ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

TAE KWON DO - MUAY THAI - KICK BOXING - M.M.A. - BOXING - ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ – ΒΑΡΗ- CROSSFIT - TRX


ΓΡΑΨΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΗΝ ΒΑΘΗ.

Στις 19 Ιουνίου  2016, ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με σκοπό με σκοπό την λήξη της αγωνιστικής σεζόν πραγματοποίησε Προπονητική Ημερίδα στο Εκκλησάκι της Βάθης Κιλκίς επάνω στον λόφο του χωριού. 

Στην Ημερίδα αυτή συμμετείχε όλη η αγωνιστική ομάδα καθώς και τα παιδιά των μελών του Δ.Σ. που είχαν μια εισαγωγή στο άθλημα του TAE KWON DO με ελαφριά προπόνηση εξάσκησης με στόχους και ελαφρύ αγωνιστικό Σπαριγκ. 


Μαζί με αυτήν την ημερίδα πραγματοποιήθηκε και συνάντηση όλου σχεδόν του Δ.Σ. του Σωματείου όπου αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την νέα αγωνιστική σεζόν .Ακολούθησε γεύμα σε πολύ ζεστό και φιλικό επίπεδο από όλους καθώς είχε προηγηθεί δωρεά δυο αρνιών από τον Κύριο Τσαρτσαλη Γεώργιο (μέλος τους Δ.Σ.)  


Με το πέρας της προπόνησης οι αθλητές και το Δ.Σ. έπαιξαν μαζί μετέβησαν στην λίμνη του χωριού και ακολούθησε επίσκεψη στο κατάστημα του Κύριου Νικολαΐδη Παναγιώτη (μέλος του Δ.Σ.) όπου κεράστηκαν όλοι καφέ, χυμό και γλυκίσματα παίζοντας οι μικροί αθλητές ηλεκτρονικά και επιτραπέζια παιχνίδια. 

Μετά το πέρας την συνάντησης ο προπονητής Πουντζουκιδης Κωνσταντίνος δήλωσε ότι ήταν μια πολύ όμορφη ημέρα και ένα πολύ όμορφο τέλος μιας πολύ εποικοδομητικής χρονιάς για τον σύλλογο . Ημέρα στην όποια οι αθλητές δέθηκαν ,έπαιξαν προπονήθηκαν και γευμάτισαν μαζί. Πολύ σημαντικό για την διαμόρφωση της ομαδικότητας και της συνεργασίας μεταξύ τους παρά το ατομικό του αθλήματος. Ευχαρίστησε τον Κ. Νικολαΐδη Παναγιώτη για την πρόσκληση. Κλείνοντας ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς Κ. Γιαννουλάκο Δημήτριο για αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία του και τον Κ Τσαρτσαλη Γεώργιο για την δωρεά του αλλά και όλους όσους παραβρεθήκαν εκεί . Ανανεώνοντας το ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβριο μαζί με την νέα σχολική χρόνια.