HELLAS TEAM in thailand 2023

Athloswebtv


Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ.



Στις 28 ΜΑΙΟΥ 2016  ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε πρωτάθλημα Ταε κβο ντο  στο κλειστό στάδιο στην Λευκόβρυση Κοζάνης υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ για τις ηλικίες από 2002 έως 2010 γεννηθέντων . Διοργανωτής ο αθλητικός Σύλλογος Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης του Αλμασίδη Χρήστου.
Η συμμετοχή αθλητών από Σωματεία  της Βόρειας Ελλάδας ήταν μεγάλη  γι’ αυτό και η ταυτόχρονη χρήση οκτώ τερέν για την γρηγορότερη ροή άλλα και την λιγότερη ταλαιπωρία των μικρών αθλητών των σωματείων. 

Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται με σκοπό την ένταξη των μικρών αθλητών στην έννοιά των αγώνων και την απόκτησης εμπειρίας για την μετέπειτα συμμετοχή των αθλητών στις επίσημες μεγάλες διοργανώσεις της ομοσπονδίας. 

Στα πρωταθλήματα αυτά συμμετέχουν οι αθλητές από τα πρωταγωνιστικά τμήματα κάθε σωματείου για να μεταβούν σιγά σιγά στην αγωνιστική ομάδα του Σωματείου. Από τον Αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές .

1. Δεγκιάρη Διονυσία κατηγορία κορασίδων 2009 -21 κιλά
2. Ευγενίδης Βεγγάλης κατηγορία παίδων 2008 -45 κιλά
3. Κεσίδης Δημοσθένης κατηγορία παιδων 2008 -24 κιλά
4. Κετικιδης Χρηστος κατηγορια παιδων 2008  -24 κιλα
5. Κετικιδης Κωνσταντινος κατηγορια παιδων 2008 -33 κιλα
6. Μαυροκεφαλίδης Γιώργος κατηγορία παιδων 2010 -21 κιλά
7. Πουντζουκίδης Μιχαήλ κατηγορία παίδων 2009 -28 κιλά  
8. Σαμαράς Ελευθέριος κατηγορία παίδων 2008 -36 κιλά
9. Ραφαηλιδης Γιωργος κατηγορια παιδων 2010  -36 κιλα
 
Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των μικρών αθλητών του σωματείου ,που αγωνίσθηκαν για πρώτη φόρα και έδειξαν την ανάλογη μαχητικότητα συγχαίροντας παράλληλα όλους τους αθλητές για τις εμφανίσεις τους. Μετάλλια και διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους αθλητές .


 Τέλος ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε  : όλα κύλισαν ομαλά χάρη στην καλή οργάνωση και  μεθοδικότητα αλλα και την άψογη οργάνωση της διοργανώτριας αρχής .Ένα μεγάλο μπράβο στον Αλμασιδη Χρηστό για την οργάνωση του πρωταθλήματος .Κλείνοντας  ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους γονείς των αθλητών για την συνεχή εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο του και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις εγχρώμων ζωνών που θα πραγματοποιηθούν στις 12/6/2016 στο Συνεδριακό της Μητρόπολης Κιλκίς .