HELLAS TEAM in thailand 2023

Athloswebtv


Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΒΡΟΝΤΕΡΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Τ. ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ.


















Στις 21-22/11/2015 ημέρες Σάββατο , Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 4o Διεθνές και 8ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.) .Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης σε όλα τα στυλ πολεμικών τεχνών και αθλημάτων  συμπεριλαμβανομένων και του kick boxing . Η συμμετοχή των αθλητών και φίλων των μαχητικών  αθλημάτων ήταν πολύ μεγάλη με την διάρκεια των αγώνων να ξεκινά από το πρωί με τις μικρές ηλικίες έως αργά το απόγευμα με τους μεγαλύτερους αθλητές . Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν ως αθλητές οι παρακάτω .
1. Σοφιανού Βαρβάρα κατηγορία γυναικών κιλά 83 , 2 αγώνες 1 νίκη  , 1 αγώνας επίδειξης λόγο έλλειψης αντιπάλου στην κατηγορία και στυλ της .
2. Δορδανά Ρένα  κατηγορία βετεράνων 65 κιλά  1 αγώνα , 1 νίκη .
3. Δουδουλακάκης Γιαννης  κατηγορία εφήβων 74 κιλά  1 αγώνας , 1 νίκη με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.
4. Παπαγεωργίου Μιχαήλ κατηγορία εφήβων κιλά 74 , 2 αγώνες  2 νίκες.
5. Κατή Δάφνη κατηγορία Νεανίδων κιλά 54  ,1 αγώνα , ισοπαλία στον αγώνα ,ήττα στο τελικό έξτρα  γύρο
6. Αμοριδης Ανέστης κατηγορία ανδρών κιλά 83 ,1 αγώνα , αγώνας επίδειξης λόγο έλλειψης αντιπάλου στην κατηγορία και στυλ αγώνα..
7. Παπαδόπουλο Χαράλαμπο κατηγορία ανδρών κιλά 75 ,1 αγώνα , αγώνας επίδειξης λόγο έλλειψης αντιπάλου στην κατηγορία και στυλ αγώνα .
Οι αθλητές του συλλόγου πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις με τις ανάλογες νίκες και ήττες αναλόγου του επιπέδου και της εμπειρίας τους και έδειξαν την πραγματικά πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις νέες  εγκαταστάσεις του σωματείου επί της οδού 21ης Ιουνίου 43 Golden Athlos Fight club προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν την ικανοποίηση τους για τις εμφανίσεις των αθλητών και ευχαρίστησαν θερμά τους φίλους των αθλητών για την υποστήριξη και συμπαράσταση που έδειξαν στους αθλητές του σωματείου .Τέλος ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλούς νικηφόρους αγώνες για την συνέχεια και ότι τα αποτελέσματα έρχονται με συνεχή δουλειά υπομονή ,επιμονή σε αυτό που επιδιώκουμε και όλα έρχονται νίκες, διακρίσεις και μετάλλια την στιγμή που πρέπει.