HELLAS TEAM in thailand 2023

Athloswebtv


Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟ 3ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ/ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ .

Στις 01/11/2015 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 3o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ για τις ηλικίες Εφήβων-Νεανίδων, Ανδρών-Γυναικών της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκη.Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο της ΧΑΝΘ. Η συμμετοχή των αθλητών από την Βόρεια Ελλάδα ήταν μεγάλη λόγω του γεγονότος ότι μέσα από τα προκριματικά πρωταθλήματα της ομοσπονδίας γίνεται η επιλογή των επίλεκτων αθλητών της ΕΤΑΒΕ που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Εξωτερικό με τα εθνικά μας χρώματα. Από τον σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν ως αθλητές ο Κυριακίδης Κλεόβουλος ηλικίας 2000 κιλά -68 και Τριανταφυλλιδης Αποστόλης ηλικίας 1999  κιλά -63.
Οι αθλητές του συλλόγου παρά την ικανοποιητικη εμφάνιση τους δεν κατάφεραν να καταταχθούν στα μετάλλια αλλά αποκλειστικαν από τα προημιτελικά κατατάσσοντας ο μεν Κυριακίδης Κλεόβουλος στην Οκτάδα και ο μεν Τριανταφυλιδης Αποστόλης στην Εξάδα των κατηγοριών τους . 
Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν για τις εμφανίσεις των αθλητών που αγωνίσθηκαν ότι η αλλαγή κατηγορίας λόγο ηλικίας και κιλών αλλά και η μικρή αποχή από την αγωνιστική δράση των αθλητών ήταν αυτά που στέρησαν από τους αθλητές την διάκριση . Τέλος ο προπονητής Κώστας Πουντζουκίδης δήλωσε ότι ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο του και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλούς νικηφόρους αγώνες για την συνέχεια.
www.athlos-fightclub-kilkis.blogspot.com