HELLAS TEAM in thailand 2023

Athloswebtv


Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015


Θέμα : Επιτυχής η διεξαγωγή  των εξετάσεων ζωνών του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ στα αθλήματα TAE KWON DOKICK BOXING .

Στις 07/06/2013 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής ζωνών του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς στο Συνεδριακό της Μητρόπολης Κιλκίς στα αθλήματα tae kwon do  και kick boxing .Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις 18:00 η ώρα με την προσέλευση συγγενών και φίλων των αθλητών να κατακλύζουν  το κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο. . Με την έναρξη των εξετάσεων οι αθλητές εξεταστήκαν ανά ηλικιακό τμήμα και όχι ανά ζώνη (επίπεδο γνώσεων) καθαρά για παιδαγωγικούς λόγους . Εξεταστήκαν αρχικά στο σύνολο κινήσεων (poumse) , τις τεχνικές αυτοάμυνας ,  στο αγωνιστικό και στις θραύσεις όπου οι μικροί αθλητές ενθουσιαστήκαν από το αποτέλεσμα  . Το επίπεδο όλων των  αθλητών ήταν ικανοποιητικό την παράσταση όμως  έκλεψαν οι μικροί αθλητές  με τις γυμναστικές τους ικανότητες.
Μετά το πέρας των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωματών και ζωνών , ακλούθησε μικρή εορταστική εκδήλωση όπου οι νεαροί αθλητές κεράστηκαν εδέσματα βγαίνοντας τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες .
Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος μετά το πέρας της τελετής δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους αθλητές πολλές επιτυχίες και καλά αποτελέσματα στους επικείμενους αγώνες . Ευχαρίστησε θερμά τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν κατά την διάρκεια των εξετάσεων εγχρώμων ζωνών και ανανέωσε το ραντεβού με τους μικρούς αθλητές του συλλόγου για την νέα αθλητική σεζόν 2015-2016 που ξεκάνει μαζί με την έναρξη του νέου σχολικού έτους .Καλό καλοκαίρι σε όλους.
  
Η επιστροφή της  συμμετοχής 20 ευρώ του τελευταίου πρωταθλήματος  Kim liu στις 6/6/2015 θα δοθεί με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου τον Σεπτέμβριο.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση των εξετάσεων διατίθενται στο φωτογραφείο του Παναγιωτιδη επί της οδού 21 Ιουνίου.