HELLAS TEAM in thailand 2023

Athloswebtv


Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013



  Θέμα : Επιτυχής η διεξαγωγή  των εξετάσεων ζωνών του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ στα αθλήματα TAE KWON DOKICK BOXING .  

Στις 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής ζωνών του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς στο Συνεδριακό της Μητρόπολης Κιλκίς στα αθλήματα tae kwon do (w.t.f.) και kick boxing (w.a.s.c.o.) .Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στις 18:00 η ώρα με την προσέλευση συγγενών και φίλων των αθλητών να κατακλύζουν  το κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο. Πριν από την έναρξη των εξετάσεων βραβεύτηκαν οι αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις σε επίσημα πρωταθλήματα και κύπελλα της ομοσπονδίας . Αξιόλογο αναφοράς είναι ότι ο Αθλητικός Σύλλογος στο τελευταίο Διασυλλογικό κατάφερε να αποσπάσει τέσσερεις πολύ καλές επιδόσεις τριών χρυσών και ενός αργυρού μεταλλίου . Στις εξετάσεις παραβρέθηκε και ο κ.Τσελιος Χρηστος παλιό στέλεχος της Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ δείχνοντας την υποστήριξη του στο σωματείο δηλώνοντας ότι καταστάσεις απαράδεκτες που συμβαίνουν στον χώρο του Ταεκβοντο τον αναγκάζουν να ξανα ασχοληθεί με το αντικείμενο και την ομοσπονδία μετά από αρκετά χρόνια αποχής .Ο κύριος Τσελιος Χρηστος δεν προσήλθε ως εξεταστής στις εξετάσεις αλλά ως επίτιμο μέλος .( Στις εξετάσεις κάθε σωματείου δεν χρειάζεται εξεταστής γιατί ο προπονητής του εκάστοτε σωματείου είναι εξουσιοδοτημένος να δίνει όλες τις έγχρωμες ζώνες μέχρι και την Μαύρη με δίπλωμα από την ομοσπονδία  ). Με την έναρξη των εξετάσεων οι αθλητές εξεταστήκαν ανά ηλικιακό τμήμα και όχι ανά ζώνη (επίπεδο γνώσεων) καθαρά για παιδαγωγικούς λόγους . Εξεταστήκαν αρχικά στο σύνολο κινήσεων (poumse) , τις τεχνικές αυτοάμυνας ,  στο αγωνιστικό και στις θραύσεις όπου οι μικροί αθλητές ενθουσιαστήκαν από το αποτέλεσμα  . Το επίπεδο όλων των  αθλητών ήταν ικανοποιητικό αλλά την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές  με τις γυμναστικές τους ικανότητες αλλά και το αφελές της ηλικίας τους που οδήγησε σε αρκετές  αστείες καταστάσεις .
Μετά το πέρας των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωματών και ζωνών , ακλούθησε  εορταστική εκδήλωση όπου κόπηκε η ετήσια βασιλόπιτα του συλλόγου για το 2013 και οι νεαροί αθλητές κεράστηκαν εδέσματα βγαίνοντας τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες .
Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος μετά το πέρας της τελετής δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους αθλητές πολλές επιτυχίες και καλά αποτελέσματα στους επικείμενους αγώνες αλλά και στις εξετάσεις Μαύρων ζωνών , DAN που πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη το περασμένο δεκαήμερο . Τέλος ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν κατά την διάρκεια των εξετάσεων εγχρώμων ζωνών αλλά και την ομοσπονδία Tae kwon do ΕΛ.Ο.Τ για την ανακοίνωση στην τελευταία προκήρυξη  εξετάσεων μαύρων ζωνών Dan του κόστους εξετάσεων για κάθε Νταν αναλυτικά  ( 70 Ευρώ 1 Dan ,100 Ευρώ 2 Dan ,150 Eυρω 3 Dan , 4 και άνω 400 ευρώ) όπου ξεκαθάρισε το τοπίο για το κόστος κάθε Νταν και μας έβγαλε από την δύσκολη θέση των επεξηγήσεων .
  

Πληροφορίες  για τον Σύλλογο μας στην διεύθυνση .  www.athlos-fightclub-kilkis.blogspot.com
                                    Και στο Facebook : Athlos Fightclub Pountzoukidis